При инспекциите снощи след 23.30 ч. съвместните екипи на СДВР и на

...
Коментари Харесай

Купонът в София продължава: претъпкани нощни партита въпреки мерките срещу COVID-19 |

При инспекциите снощи след 23.30 ч. съвместните екипи на Столична дирекция на вътрешните работи и на РЗИ са установили множество нарушавания на работното време в столични заведения, настояват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

При инспекция на заведение край езерото Ариана личният състав в началото не e позволил проверяващите, а клиентите - над 200 души, са останали вътре при затворени порти.

След като на една от клиентките й прилошало, екипът е направил инспекция в обекта. Жената е откарана в болница. Управителят на заведението не е показал изисканите документи, а чиновниците на РЗИ са съставили акт.

В работен режим е бил и обект на ул. " Христо Белчев " - с над 100 клиенти. И там личният състав часове наред е отказвал да допусне проверяващите и гостите на заведението са държани, без да могат да изоставен. Съставен е акт от РЗИ. Управителят е свикан да даде пояснения, формирани са протоколи за предизвестие на личния състав.

В частен клуб на ул. " Врабча " след 23.30 часа също е имало голям брой гости. При инспекцията в заведението са открити разнообразни наркотични субстанции. Четирима са арестувани.

И друго заведение на същата улица е работило след 23.30 ч. и още веднъж е имало струпани голям брой гости.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР